Advies en training

Ook voor advies en training bent u bij ons aan het juiste adres! 

Expertise

Ons team bestaat uit medewerkers die jarenlange ervaring hebben in het brede sociale domein. Ontwikkelingen in wijken, hangjongeren, werk en inkomen, kunst en cultuur, integratie, scholing en training, gezondheid en lifestyle, opbouw- en wijkwerk en de dwarsverbanden tussen zorg en welzijn, zijn stuk voor stuk voor ons zeer bekende terreinen.

advisering

Irriteert u zich ook zo aan lijvige rapporten met vage conclusies waar u zelf nog veel aan moet schaven en slijpen?! Wij zijn bij uitstek in staat om u wel adequaat te adviseren. Onze adviezen kenmerken zich door realiteitszin, zicht op doelen en te behalen resultaten en inzicht in de context waarbinnen het advies wordt afgegeven.

training

Coach 25 heeft een groot aanbod aan trainingen op maat, volledig afgestemd op de behoefte van de cliënt of groep. Groepstrainingen kunnen onderverdeeld worden naar leeftijd of soms speciaal voor jongens en anderen voor meiden. Vooraf bepalen we samen met de opdrachtgever de inhoud van de training. Trainingen bieden we aan op het gebied van verminderen van agressie, vergroten van sociale vaardigheid en weerbaarheid. Relevant om te weten zijn welke verwachtingen en resultaten er met een training worden bereikt.

Interim opdrachten

Naast advisering zijn wij gespecialiseerd in interim opdrachten. Door brede praktijkervaring hebben we weinig tijd nodig om ons de specifieke kenmerken van uw organisatie en de omgeving waarin u opereert, eigen te maken. We kunnen direct inspelen op de ondersteuningsbehoefte. Van interim directievoering tot tijdelijke vervanging op uitvoerend niveau, we hebben het allemaal in huis.

Tarief

Wij hanteren scherpe “all-in” tarieven, betaalbaar voor iedere organisatie!

Contact

Vraag naar de mogelijkheden, expertise en cv’s van ons team. Neem vrijblijvend contact op met