Advies en interim ondersteuning

Ons team bestaat uit medewerkers die jarenlange ervaring hebben in het brede sociale domein. De grote decentralisatie opgaves en de daarmee samenhangende wijkteam ontwikkeling, jeugd en jongeren, werk en inkomen, kunst en cultuur, scholing en coaching, opbouw- en wijkwerk en de dwarsverbanden tussen zorg en welzijn, zijn stuk voor stuk voor ons zeer bekende terreinen.

Advisering

Irriteert u zich ook zo aan lijvige rapporten met vage conclusies waar u zelf nog veel aan moet schaven en slijpen ?! Wij zijn bij muitstek in staat om u wel adequaat  te adviseren. Onze adviezen kenmerken zich door realiteitszin, zicht op doelen en te behalen resultaten en inzicht in de context waarbinnen het advies wordt afgegeven.

Interim opdrachten

Naast advisering zijn wij gespecialiseerd in interim opdrachten. Door brede praktijk ervaring hebben we weinig tijd nodig om ons de specifieke kenmerken van uw organisatie en de omgeving waarin u opereert, eigen te maken. We kunnen direct inspelen op de ondersteuningsbehoefte. Van interim directievoering tot tijdelijke vervanging op uitvoerend niveau, we hebben het allemaal in huis.

Tarief

Wij hanteren scherpe “all-in” tarieven, betaalbaar voor iedere organisatie !

Contact

Vraag naar de mogelijkheden, expertise en cv’s van ons team. Neem vrijblijvend contact op.