Werken bij ons

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis?
Bekijk dan hier onze vacature(s).

Coach25 is een onderdeel van Welzijn E25 en zet zich in voor kwetsbare jongeren en (jong) volwassenen die in hun ontwikkeling naar volwassenheid ondersteuning nodig hebben. We richten ons op de uitvoering van de geïndiceerde jeugdzorg, de WMO. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte trajecten en projecten aan in verschillende gemeenten. Onze professionele coaches staan achter de gedachte van één plan, één gezin en één aanspreekpunt. We zijn actief in de regio Haaglanden, Midden Holland, Zuid-Holland-Zuid, Utrecht-west en Nieuw Waterweg Noord.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis en waarin individuele begeleiding centraal staat? Bekijk dan hier onze vacature(s).

Openstaande vacatures:

Jongerencoach

Als Jongerencoach bij Coach25 maak je deel uit van een ambulant team, dat intensief coacht en in staat is om eventueel in crisis te handelen.

Je deelt met ons de gedachte van één plan, één gezin en één aanspreekpunt. Individuele begeleiding en maatwerk staat centraal!  Je weet actief risico’s te signaleren ten aanzien van de ontwikkeling van kinderen binnen gezinnen met hulpvragen en/of problemen en durft dit bespreekbaar te maken. 

Klik voor de volledige functieomschrijving en informatie op “meer informatie”

Gastvrouw/ Gastheer Groepsbegeleiding

Als “Gastvrouw / Gastheer groepsbegeleiding” ben je de onmisbare schakel voor het soepel verlopen van alle samenkomst/ eet&drinkmomenten tijdens de groepsbegeleidingsactiviteiten. 

Als gastvrouw / gastheer verzorg je de maaltijden voor de deelnemers + de coaches, ondersteun je de coaches en ben je een aanspreekpunt voor de deelnemers. Je hebt affiniteit met koken, je kunt goed overweg met kinderen, neemt initiatief en kunt goed samenwerken binnen een team. 

Klik voor de volledige functieomschrijving en informatie op ” Vacature gastvrouw / gastheer groepsbegeleiding

Ambulante Gezinsbegeleider

Een ambulante gezinsbegeleider van Coach 25 zet het belang van het gezin en de kinderen voorop, kan goed met hen communiceren en omgaan met belangen en verwachtingen van zowel de kinderen als de oudersJe deelt met ons de gedachte van één gezin, één plan en één aanspreekpunt.

Je bent een positieve, ondernemende collega met een proactieve mentaliteit. Je levert individueel maatwerk en maakt hierbij gebruik van andere disciplines zowel binnen als buiten de organisatie.

Je weet actief risico’s te signaleren ten aanzien van de ontwikkeling van kinderen binnen gezinnen met hulpvragen en/of problemen en durft dit bespreekbaar te maken.

Medewerker Team Aanmelding en Advies

Welzijn E25 is een snelgroeiende informele organisatie waar collegialiteit, vertrouwen en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Deze vacature is er bij het team Coach 25, onderdeel van Welzijn E25. Werkvelden zijn onder andere Jeugd, WMO en JGGZ. We zijn actief binnen de regio’s Haaglanden, Midden Holland, Zuid-Holland Zuid, Holland Rijnland en Nieuwe Waterweg Noord.

Als collega van team Aanmelding en Advies kom je terecht in een klein informeel team. We werken nauw samen en hebben daardoor korte lijnen met elkaar. Binnen de organisatie is persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en krijg je de gelegenheid actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie.