Werken bij ons

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis?
Bekijk dan hier onze vacature(s).

Coach25 is een onderdeel van Welzijn E25 en zet zich in voor kwetsbare jongeren en (jong) volwassenen die in hun ontwikkeling naar volwassenheid ondersteuning nodig hebben. We richten ons op de uitvoering van de geïndiceerde jeugdzorg, de WMO. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte trajecten en projecten aan in verschillende gemeenten. Onze professionele coaches staan achter de gedachte van één plan, één gezin en één aanspreekpunt. We zijn actief in de regio Haaglanden, Midden Holland, Zuid-Holland-Zuid, Utrecht-west en Nieuw Waterweg Noord.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis en waarin individuele begeleiding centraal staat? Bekijk dan hier onze vacature(s).

Openstaande vacatures:

Jongerencoach

Als Jongerencoach bij Coach25 maak je deel uit van een ambulant team, dat intensief coacht en in staat is om eventueel in crisis te handelen.

Je deelt met ons de gedachte van één plan, één gezin en één aanspreekpunt. Individuele begeleiding en maatwerk staat centraal!  Je weet actief risico’s te signaleren ten aanzien van de ontwikkeling van kinderen binnen gezinnen met hulpvragen en/of problemen en durft dit bespreekbaar te maken. 

Klik voor de volledige functieomschrijving en informatie op “meer informatie”

Gastvrouw/ Gastheer Groepsbegeleiding

Als “Gastvrouw / Gastheer groepsbegeleiding” ben je de onmisbare schakel voor het soepel verlopen van alle samenkomst/ eet&drinkmomenten tijdens de groepsbegeleidingsactiviteiten. 

Als gastvrouw / gastheer verzorg je de maaltijden voor de deelnemers + de coaches, ondersteun je de coaches en ben je een aanspreekpunt voor de deelnemers. Je hebt affiniteit met koken, je kunt goed overweg met kinderen, neemt initiatief en kunt goed samenwerken binnen een team. 

Klik voor de volledige functieomschrijving en informatie op ” Vacature gastvrouw / gastheer groepsbegeleiding