Bel ons
085 - 1301870

Werken bij ons

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis?
Bekijk dan hier onze vacature(s).

Coach25 is een onderdeel van Welzijn E25 en zet zich in voor kwetsbare jongeren en (jong) volwassenen die in hun ontwikkeling naar volwassenheid ondersteuning nodig hebben. We richten ons op de uitvoering van de geïndiceerde jeugdzorg, de WMO. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte trajecten en projecten aan in verschillende gemeenten. Onze professionele coaches staan achter de gedachte van één plan, één gezin en één aanspreekpunt. We zijn actief in de regio Haaglanden, Midden Holland, Zuid-Holland-Zuid, Utrecht-west en Nieuw Waterweg Noord.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis en waarin individuele begeleiding centraal staat? Bekijk dan hier onze vacature(s).

Openstaande vacatures:

Medewerker Aanmelding & Advies

Medewerker Zorgadminstratie

Jongerencoach

Als medewerker van Aanmelding & Advies ben je een service verlenende collega die een onmisbare schakel vormt tussen de vraag vanuit de cliënten, verwijzers en het aanbod vanuit Coach25.

Je bent een inhoudelijke sparringpartner om tot een passend zorgaanbod te komen. Je houdt je bezig met de eerste uitvraag, de wensen van de cliënt, het analyseren van de hulpvraag en het formuleren van de doelen.  Tot slot zorg je voor de juiste match tussen een van onze coaches en de aangemelde cliënt.

Klik voor de volledige functieomschrijving en informatie op “meer informatie”

Als Medewerker Zorgadministratie draag je  zorg voor de administratieve uitvoering van de WMO en Jeugdwet binnen Coach25.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit administratieve procedures die betrekking hebben op de in-, door-, en uitstroom van cliënten in het registratiesysteem.  Daarnaast controleer je daarbij alle gegevens en uren en zorg je ervoor dat eventuele afwijkingen op de correcte manier gemuteerd worden. Maandelijks lever je sturingsgegevens aan de teammanagers WMO en Jeugd.

Klik voor de volledige functieomschrijving en informatie op “meer informatie”

Als Jongerencoach bij Coach25 maak je deel uit van een ambulant team, dat intensief coacht en in staat is om eventueel in crisis te handelen. Je deelt met ons de gedachte van één plan, één gezin, één aanspreekpunt.

Individuele begeleiding een maatwerk staat centraal! 
Je weet actief risico’s te signaleren ten aanzien van de ontwikkeling van kinderen binnen gezinnen met hulpvragen en/of problemen en durft dit bespreekbaar te maken. 


Klik voor de volledige functieomschrijving en informatie op “meer informatie”

Sluit Menu