Werken bij ons

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis?
Bekijk dan hier onze vacature(s).

Coach25 is een onderdeel van Welzijn E25 en zet zich in voor kwetsbare jongeren en (jong) volwassenen die in hun ontwikkeling naar volwassenheid ondersteuning nodig hebben. We richten ons op de uitvoering van de geïndiceerde jeugdzorg, de WMO. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte trajecten en projecten aan in verschillende gemeenten. Onze professionele coaches staan achter de gedachte van één plan, één gezin en één aanspreekpunt. We zijn actief in de regio Haaglanden, Midden Holland, Zuid-Holland-Zuid, Utrecht-west en Nieuw Waterweg Noord.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis en waarin individuele begeleiding centraal staat? Bekijk dan hier onze vacature(s).

Openstaande vacatures:

Gastvrouw/ Gastheer Groepsbegeleiding

Als “Gastvrouw / Gastheer groepsbegeleiding” ben je de onmisbare schakel voor het soepel verlopen van alle samenkomst/ eet&drinkmomenten tijdens de groepsbegeleidingsactiviteiten. 

Als gastvrouw / gastheer verzorg je de maaltijden voor de deelnemers + de coaches, ondersteun je de coaches en ben je een aanspreekpunt voor de deelnemers. Je hebt affiniteit met koken, je kunt goed overweg met kinderen, neemt initiatief en kunt goed samenwerken binnen een team. 

Klik voor de volledige functieomschrijving en informatie op ” Vacature gastvrouw / gastheer groepsbegeleiding

Vrijwilliger gezocht!

Ben jij modebewust en vind je het leuk om met jongeren te werken? Dan zoeken wij jou!
Stichting WelzijnE25 zet zich in voor alle mensen in de samenleving die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit doen wij onder andere door individuele begeleiding en jongerenwerk aan te bieden in verschillende gemeenten. Sinds kort zijn we op onze locatie in Wateringen gestart met onze eigen kledingbank “de Boetiek”.

Bij de Boetiek kunnen jongeren en jongvolwassenen die wij in het werkveld tegenkomen en het niet breed hebben gratis (tweedehands) kleding komen shoppen. Deze  (tweedehands)kleding ontvangen wij vanuit donaties. De kleren die in de Boetiek hangen worden van te voren goed gefilterd om er voor te zorgen dat er allemaal leuke, bruikbare en toffe dingen hangen die jongeren ook écht leuk vinden.