Werken bij ons

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis?
Bekijk dan hier onze vacature(s).

Coach25 is een onderdeel van Welzijn E25 en zet zich in voor kwetsbare jongeren en (jong) volwassenen die in hun ontwikkeling naar volwassenheid ondersteuning nodig hebben. We richten ons op de uitvoering van de geïndiceerde jeugdzorg, de WMO. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte trajecten en projecten aan in verschillende gemeenten. Onze professionele coaches staan achter de gedachte van één plan, één gezin en één aanspreekpunt. We zijn actief in de regio Haaglanden, Midden Holland, Zuid-Holland-Zuid, Utrecht-west en Nieuw Waterweg Noord.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis en waarin individuele begeleiding centraal staat? Bekijk dan hier onze vacature(s).

Openstaande vacatures:

Ambulant begeleider

Ben jij op zoek naar een baan waarin individuele begeleiding en maatwerk centraal staan? Dan is de functie van ambulant begeleider WMO wellicht wat voor jou. 

Als ambulant begeleider bij Welzijn e25 sta je garant voor een kwalitatief goede ondersteuning van onze cliënten. Je ondersteunt cliënten in de privésituatie ter bevordering van de zelfredzaamheid en het functioneren in de maatschappij. 

Je stelt samen met de cliënt en/of diens vertegenwoordiger een individueel begeleidingsplan op, waarbij meetbare doelen worden gesteld. Het doel is om te streven naar perspectief en te bekijken hoe de cliënt zichzelf kan zijn, zijn talenten kan benutten en zijn dromen kan verwezenlijken. 

Klik voor de volledige functieomschrijving en informatie op ” Vacature Ambulant begeleider”.

Vrijwilliger gezocht!

Ben jij modebewust en vind je het leuk om met jongeren te werken? Dan zoeken wij jou!
Stichting WelzijnE25 zet zich in voor alle mensen in de samenleving die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit doen wij onder andere door individuele begeleiding en jongerenwerk aan te bieden in verschillende gemeenten. Sinds kort zijn we op onze locatie in Wateringen gestart met onze eigen kledingbank “de Boetiek”.

Bij de Boetiek kunnen jongeren en jongvolwassenen die wij in het werkveld tegenkomen en het niet breed hebben gratis (tweedehands) kleding komen shoppen. Deze  (tweedehands)kleding ontvangen wij vanuit donaties. De kleren die in de Boetiek hangen worden van te voren goed gefilterd om er voor te zorgen dat er allemaal leuke, bruikbare en toffe dingen hangen die jongeren ook écht leuk vinden.