Begeleiding Individueel

Vanuit de jeugdwet bieden we individuele begeleiding aan cliënten tot 18 jaar. Van leren solliciteren en oefenen met werkvaardigheden tot complexere vraagstukken. Ook begeleiden we jongeren vanuit de verlengde jeugdwet of jongeren met een jeugdreclasseringsmaatregel. Deze jongeren kunnen we eventueel langer dan hun 18e levensjaar begeleiden.

We zijn er van overtuigd dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren aan de samenleving en proberen verschillende doelgroepen hierin te ondersteunen. Het vergroten van de zelfredzaamheid en het bevorderen van de betrokkenheid staat bij ons centraal. 

Wij leveren maatwerk, kunnen zorgvragers maximaal ondersteunen en worden ingezet ter voorkoming van residentiële opname. We proberen onze hulp zo laagdrempelig mogelijk in te zetten.

Hoe doen we dat?
De coaches die bij E25 coach werken staan indien nodig 24/7 voor hun jongeren klaar. De coaches gaan letterlijk met hun jongeren op pad en proberen zoveel mogelijk naast de jongere te blijven staan. Samen met de jongere en zijn omgeving wordt er een plan van aanpak gemaakt. Hierin worden duidelijk afspraken met elkaar gemaakt waar aan gewerkt wordt en hoe de ondersteuning vanuit de coach eruit komt te zien. In het plan van aanpak kunnen ook afspraken gemaakt worden die betrekking hebben op andere onderdelen binnen de organisatie. Zo kan een jongere bijvoorbeeld aangemeld worden voor diagnostiek en kan de jongere starten met het volgen van theater- of muzieklessen.

De kracht van op deze manier werken is het aanbieden van een scala aan mogelijkheden en kansen voor jongeren ter vergroting van de zelfredzaamheid en het algemene welzijn van een jongere.

Wij leveren maatwerk, kunnen zorgvragers maximaal ondersteunen en worden ingezet ter voorkoming van residentiële opname. We proberen onze hulp zo laagdrempelig mogelijk in te zetten.

Waar zijn we te vinden?
Begeleiding individueel – jeugd wordt in verschillende regio’s aangeboden waaronder: regio Haaglanden, Holland Rijnland, Utrecht-West, Midden Holland, Holland Rijnland en regio Nieuwe Waterweg Noord.

Aanmelding & Advies
Heeft u vragen over wat wij aanbieden bij u in de regio? Of wilt u sparren over een bepaalde aanvraag. Schroom niet. Onze collega’s van Aanmelding & Advies denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via 085-1301870 of aanmeldingenadvies@e25.nl.