E25 Academy

Onze coaches zijn experts op specifieke coaching gebieden. Deze expertise delen wij graag met u, om u verder te helpen met alle uitdagingen die u tegen kunt komen op het gebied van coaching en begeleiding.  Wij bieden hierin de volgende mogelijkheden.

Trainingen aan jongeren

E25 Academy biedt een maatwerk aanbod aan trainingen, waarbij wordt ingespeeld op de behoeften van de jongeren en de betrokken professionals zoals docenten, intern begeleider(s) of groepsleiding. De trainingen kunnen plaatsvinden op school, op de groep of op een locatie van E25.

De groepstrainingen binnen het onderwijs vinden klassikaal plaats, waarbij we de betrokken docenten graag zoveel mogelijk betrekken in het groepsproces om het geboekte resultaat op langere termijn te borgen. Indien gewenst kunnen ook de betrokken docenten individueel of als groep worden getraind of gecoacht.

Trainingsinhoud:

Wij bieden onder andere trainingen aan jongeren op het gebied van:

Agressieregulatie

Sociale vaardigheid

Weerbaarheid

Samen in de klas (groepsdynamiek en klassenregels)

Omgaan met geld

Effectief studeren (plannen, huiswerkbegeleiding etc.)

Traject gericht op herstel na ernstige incidenten

Trainingen voor professionals:

Doordat onze coaches veel kennis in huis hebben, bieden wij naast trainingen aan jongeren ook trainingen aan voor professionals. Hierbij kan gedacht worden aan:

Positieve groepsdynamiek

Motiveren van jongeren vanuit hun eigen kracht

De-escalatie in de klas

Leren kijken naar behoeften achter gedrag

Effectieve intervisie

Onvoorwaardelijk leiderschap in de klas (gericht op relatie, competentie en autonomie zonder straffen en belonen)

Doelen stellen

Meer weten?

Wilt u meer informatie over bovenstaande mogelijkheden of staat uw wens voor een training er niet tussen? Neemt u dan gerust contact op met onze collega’s van de E25 Academy, zij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via 085-1301870 of academy@e25.nl. 

Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen