Nieuws

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen en georganiseerde projecten & evenementen vanuit E25 coach.

E25 coach

E25 Coach zorgt voor structuur in eigen leven

Sinds Xuly McCoy wordt begeleid bij E25 coach ervaart hij meer structuur in zijn dagelijkse leven. Xuly is tot nieuwe inzichten gekomen en heeft hierdoor een zinvolle dagbesteding ontwikkeld. Zo staat hij vroeger op dan voorheen en houdt hij zich steeds meer bezig met zijn hobby’s zoals handtassen en schoenen maken.

E25

E25 Jaarverslag 2021

E25 zorg en welzijn is ervan overtuigd dat iedereen een waardevolle bijdrage aan de samenleving kan leveren. Daarom is het onze missie om voor iedereen kansen te creëren en om degenen die dat nodig hebben hierbij te ondersteunen.

E25

De Boetiek

De Boetiek is een plek waar álle jongeren welkom zijn voor een passende outfit.

E25 coach

Maak kennis met Lucky

Sinds kort hebben wij een wel heel bijzondere coach en therapeut bij Coach E25. Maak kennis met Lucky.

E25

Fijne feestdagen

Namens alle collega’s van E25 wensen we iedereen fijne feestdagen toe. Wees een beetje extra lief voor jezelf en voor een ander.

E25 coach

The Social Gym

Inmiddels is het algemeen bekend en bewezen dat sporten en bewegen goed is voor het lichamelijke, mentale en sociale welzijn van mensen. Toch sporten veel mensen niet, wat ook de coaches van CoachE25 bij veel van onze cliënten opviel.