Op bezoek bij FC Twente

Wat doe je als je een jongere hebt die, net als jij, een enorme fan is van voetbal en van FC Twente en die na een enorme roerige tijd iets extra’s verdiend waarbij ze een avond volle bak kan genieten.

Een gedachte waar onze Coach Jon niet lang over na hoefde te denken. Nadat hij de stoute schoenen aantrok en wat telefoontjes pleegde mocht hij samen met de jongere, via de kidsclub FC Twente, een avond op bezoek bij FC Twente om de wedstrijd tegen AZ te komen bekijken.

Niets werd aan het toeval overgelaten door Jon en de jongere: muziek en lekkers voor onderweg om al helemaal in de sfeer te komen, een grote tekening waar twee dagen aan gewerkt was om die na afloop aan de spelers werd gegeven. Maar natuurlijk kon ook het complete tenue om in aan te moedigen niet ontbreken.

Vanuit FC Twente werden ze heerlijk verwend met lekkers tijdens en na de wedstrijd om het feestje echt compleet te maken. Daarnaast kreeg ze na afloop een gesigneerde bal en een sjaal die ze natuurlijk mee naar huis mocht nemen als aandenken aan de geweldige avond.

De avond kon al niet meer stuk maar werd helemaal één groot feest toen ze ook nog eens met 3-1 winst naar huis reden. De voorpret was al een enorme opsteker voor de jongere, maar de glimlach ging ook de rest van de avond niet meer van haar gezicht.

Hierbij willen we dan ook graag Willeke Assink- van Lente en Joyce van den Berg bedanken, die namens FC Twente en de Kidsclub FC Twente mee wilden werken om deze avond mogelijk te maken. Wat een prachtig voorbeeld van hoe betrokkenheid en soms nét een stapje harder willen lopen voor de cliënt er voor kan zorgen dat je een cliënt een avond om niet te vergeten kan bezorgen.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email