Werken bij ons

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis?
Bekijk dan hier onze vacature(s).

E25 coach is een onderdeel van E25 en zet zich in voor kwetsbare jongeren en (jong) volwassenen die in hun ontwikkeling naar volwassenheid ondersteuning nodig hebben. We richten ons op de uitvoering van de geïndiceerde jeugdzorg, de WMO. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte trajecten en projecten aan in verschillende gemeenten. Onze professionele coaches staan achter de gedachte van één plan, één gezin en één aanspreekpunt. We zijn actief in de regio Haaglanden, Midden Holland, Zuid-Holland-Zuid, Utrecht-west en Nieuw Waterweg Noord.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis en waarin individuele begeleiding centraal staat? Bekijk dan hier onze vacature(s).

Openstaande vacatures

Coach kinderen t/m 12 jaar (PT/FT)

Ben jij op zoek naar een baan waarin individuele begeleiding en maatwerk centraal staan? En heb je affiniteit met het begeleiden van kinderen vanaf 7 jaar? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

Traject coördinator Forensische Zorg (PT/FT)

Heb jij als ambulant begeleider ervaring met het werken met forensische cliënten én zou je daarin verder willen groeien? Dan ben jij binnenkort misschien wel onderdeel van ons team van traject coördinatoren binnen de Forensische zorg!

Budgetcoach (PT/FT)

E25 zorg en welzijn groeit! En daarom zoeken we een budgetcoach die onze cliënten gaat ondersteunen bij hun financiële administratie. Heb jij een passie voor budget coaching, ga je een uitdaging niet uit de weg én wil je cliënten helpen financieel zelfredzaam te worden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Ambulant begeleider WMO (PT/FT)

Ben jij op zoek naar een baan waarin individuele begeleiding en maatwerk centraal staan? Dan is de functie van ambulant begeleider WMO wellicht wat voor jou.

Gedragswetenschapper (PT/FT)

Zoek je een baan waarbij je het verschil kunt maken voor kinderen en jongeren? Kun jij goed de verbinding leggen tussen diagnostiek, behandeling, handelingsgerichte adviezen en de praktische uitwerking hiervan in het dagelijkse leven van onze cliënten? En zie jij jezelf graag werken in een informele hechte organisatie die collegialiteit, vertrouwen en ontwikkeling heel belangrijk vindt? Solliciteer dan direct!

Vrijwillige Chauffeur(s)

We zijn op zoek naar een vlotte chauffeur die wel tegen een geintje kan. Je vindt het leuk om een praatje te maken met de jongeren en je kunt je goed inleven in hun leefwereld. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun je goed autorijden.

Buurtsportcoach/ Gymleraar (PT/FT)

Als buurtsportcoach / gymleraar verzorg je op de meeste scholen in Maassluis de gymlessen, kleutergym, pauzesport en het naschoolse aanbod. Daarnaast organiseert het team verschillende sportevenementen zoals de schoolsporttoernooien. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we een geschikt takenpakket aanbieden.

Jongerencoach (PT/FT)

Ben jij op zoek naar een baan waarin individuele begeleiding en maatwerk centraal staan? En heb je affiniteit met het begeleiden van jongeren? Dan is de functie van jongerencoach jou op het lijf geschreven! We zoeken op dit moment jongerencoaches voor de regio’s Haaglanden, Midden-Holland en Utrecht West.