Werken bij ons

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis?
Bekijk dan hier onze vacature(s).

E25 coach is een onderdeel van E25 en zet zich in voor kwetsbare jongeren en (jong) volwassenen die in hun ontwikkeling naar volwassenheid ondersteuning nodig hebben. We richten ons op de uitvoering van de geïndiceerde jeugdzorg, de WMO. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte trajecten en projecten aan in verschillende gemeenten. Onze professionele coaches staan achter de gedachte van één plan, één gezin en één aanspreekpunt. We zijn actief in de regio Haaglanden, Midden Holland, Zuid-Holland-Zuid, Utrecht-west en Nieuw Waterweg Noord.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis en waarin individuele begeleiding centraal staat? Bekijk dan hier onze vacature(s).

Openstaande vacatures

Budgetcoach (PT/FT)

E25 zorg en welzijn groeit! En daarom zoeken we een budgetcoach die onze cliënten gaat ondersteunen bij hun financiële administratie. Heb jij een passie voor budget coaching, ga je een uitdaging niet uit de weg én wil je cliënten helpen financieel zelfredzaam te worden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Vrijwillige Chauffeur(s)

Chauffeurs die op vrijwillige basis onze jongeren willen vervoeren, van en naar de groepsactiviteiten bij No-Spang. Dus heb je altijd al in de enige echte No-Spang bus willen rijden? En vind je het leuk om met jongeren te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ambulant begeleider WMO PT/FT

Ben jij op zoek naar een baan waarin individuele begeleiding en maatwerk centraal staan? Dan is de functie van ambulant begeleider WMO wellicht wat voor jou.

Gedragswetenschapper PT/FT

Zoek je een baan waarbij je het verschil kunt maken voor kinderen en jongeren? Kun jij goed de verbinding leggen tussen diagnostiek, behandeling, handelingsgerichte adviezen en de praktische uitwerking hiervan in het dagelijkse leven van onze cliënten? En zie jij jezelf graag werken in een informele hechte organisatie die collegialiteit, vertrouwen en ontwikkeling heel belangrijk vindt? Solliciteer dan direct!

Jongerencoach PT/FT

Ben jij op zoek naar een baan waarin individuele begeleiding en maatwerk centraal staan? En heb je affiniteit met het begeleiden van jongeren? Dan is de functie van jongerencoach jou op het lijf geschreven! We zoeken op dit moment jongerencoaches voor de regio’s Haaglanden, Midden-Holland en Utrecht West.