Werken bij ons

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis?
Bekijk dan hier onze vacature(s).

E25 coach is een onderdeel van E25 zorg en welzijn en zet zich in voor kwetsbare jongeren en (jong) volwassenen die in hun ontwikkeling naar volwassenheid ondersteuning nodig hebben. We richten ons op de uitvoering van de geïndiceerde jeugdzorg, de WMO. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte trajecten en projecten aan in verschillende gemeenten. Onze professionele coaches staan achter de gedachte van één plan, één gezin en één aanspreekpunt. We zijn actief in de regio Haaglanden, Midden Holland, Zuid-Holland-Zuid, Utrecht-west en Nieuw Waterweg Noord.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis en waarin individuele begeleiding centraal staat? Bekijk dan hier onze vacature(s).

Openstaande vacatures

Medewerker PR & Communicatie (PT)

Heb je een vlotte babbel en ben je niet vies van teksten schrijven? Ben je een communicatieprofessional in hart en nieren? En wil je graag werken bij een organisatie waar de mens centraal staat? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jongerencoach (PT/FT)

Ben jij op zoek naar een baan waarin individuele begeleiding en maatwerk centraal staan? En heb je affiniteit met het begeleiden van jongeren? Dan is de functie van jongerencoach jou op het lijf geschreven! We zoeken op dit moment jongerencoaches voor de regio’s Haaglanden, Midden-Holland en Utrecht West.

Vrijwillige Chauffeur(s)

We zijn op zoek naar een vlotte chauffeur die wel tegen een geintje kan. Je vindt het leuk om een praatje te maken met de jongeren en je kunt je goed inleven in hun leefwereld. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun je goed autorijden.

Vakman of -vrouw
Technische sector (PT)

Deel jij graag jouw vakkennis en help je graag anderen? Voor het team forensische zorg in Rotterdam Rijnmond zijn we op zoek naar een bevlogen vakman of -vrouw met werkervaring in de bouw of de technische sector. Via ons leerwerktraject InWork bieden wij cliënten de mogelijkheid om vakgericht en praktisch de basis aan te leren van een technisch beroep, met als doel uitstromen naar een betaalde baan. Wil jij hier je steentje aan bijdragen? Solliciteer dan snel!

GZ-psycholoog (PT/FT)

Zoek je een baan waarin je het verschil kunt maken voor jongeren en/of volwassenen? Word je blij als je een bijdrage kunt leveren aan het verbeteren van kwaliteit van leven van onze cliënten? Wij zoeken een enthousiaste GZ-psycholoog. Kom jij ons team Diagnostiek, Advies, Behandeling en Begeleiding versterken?

Buurtsportcoach/ Gymleraar (PT/FT)

Als buurtsportcoach / gymleraar verzorg je op de meeste scholen in Maassluis de gymlessen, kleutergym, pauzesport en het naschoolse aanbod. Daarnaast organiseert het team verschillende sportevenementen zoals de schoolsporttoernooien. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we een geschikt takenpakket aanbieden.

Forensische gezinscoach (PT/FT)

Ben jij op zoek naar een baan waarin systemische begeleiding en maatwerk centraal staan? En heb je affiniteit met het begeleiden van gezinnen van jongeren met een forensisch profiel? Dan is de functie van forensische gezinscoach jou op het lijf geschreven! We zoeken op dit moment forensische gezinscoaches voor de regio Rotterdam Rijnmond.

Gedragswetenschapper (PT/FT)

Zoek je een baan waarbij je het verschil kunt maken voor kinderen en jongeren? Kun jij goed de verbinding leggen tussen diagnostiek, behandeling, handelingsgerichte adviezen en de praktische uitwerking hiervan in het dagelijkse leven van onze cliënten? En zie jij jezelf graag werken in een informele hechte organisatie die collegialiteit, vertrouwen en ontwikkeling heel belangrijk vindt? Solliciteer dan direct!

Forensische jongerencoach (PT/FT)

Ben jij op zoek naar een baan waarin individuele begeleiding en maatwerk centraal staan? En heb je affiniteit met het begeleiden van jongeren met een forensisch profiel? Dan is de functie van forensische jongerencoach jou op het lijf geschreven! We zoeken op dit moment forensische jongerencoaches

Jongerencoach (PT/FT)

Ben jij op zoek naar een baan waarin individuele begeleiding en maatwerk centraal staan? En heb je affiniteit met het begeleiden van jongeren? Dan is de functie van jongerencoach jou op het lijf geschreven! We zoeken op dit moment jongerencoaches voor de regio’s Haaglanden, Midden-Holland en Utrecht West.